Вплив рослинних антиоксидантів на кінетику біохімічних процесів і стійкість пива - Бондаренко, Діана Олександрівна; Булій, Юрій Володимирович; Мукоїд, Роман Миколайович; Гудзенко, Максим Миколайович (My University, 2026)
Використання рослинних антиоксидантів є перспективним напрямом у технології пивоваріння, сприяє підвищенню стійкості пива, покращенню його якості та подовженню терміну зберігання без використання синтетичних добавок.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; колоїдна стійкість пива; кора дуба; звіробій