Слободян, Наталія Ярославівна2013-02-062013-02-062009Слободян, Н. Я. Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України / Н. Я. Слободян // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2009. – № 31 – С. 84–87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6104У статті розглянуто основні фактори, які формують конкурентоспроможність підприємств молочної промисловості України. Запропоновано шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах. Basic factors which form the competitiveness of enterprises of suckling industry of Ukraine are considered in the article. The ways of increase of level of competitiveness of enterprises are offered modern terms.otherпідприємства молочної промисловостіenterprises of suckling industryконкурентоспроможність підприємствафактори конкурентоспроможностіcompetitiveness of enterprisefactors of competitivenessкафедра економіки і праваФактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості УкраїниArticle