Попова, Антоніна ВалеріївнаПодобій, Олена ВалеріївнаМірошников, Олег МиколайовичСтеценко, Наталія Олександрівна2012-09-292012-09-292012В. Дослідження структурно-механічних характеристик кефіру різних торгових марок / О. В. Подобій, Н. О. Стеценко, А. В. Попова, О. М. Мірошников // Харчова наука та технологія. – 2012. - № 4. – С. 105-108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3069Встановлено, що всі досліджувані кефіри відносяться до структурованих систем з чітко вираженою надмолекулярною коагуляційною структурою, для яких характерна міцність та пластичність.uk-UKкефіркисломолочні продуктиреологічні параметрикриві течіїструктурно-механічні характеристикикефиркисломолочные продуктыреологические параметрыкривые теченияструктурно-механические характеристикиkefirmilk productsrheologyflow curvesstructural and mechanical characteristicsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження структурно-механічних характеристик кефіру різних торгових марокArticle