Інтелектуальний розвиток організації (установ) соціально-культурної сфери - Драган, Олена Іванівна; Коваленко, Олена Миколаївна (My University, 2013)
У статті досліджені особливості, негативні та позитивні тенденції інтелектуального розвитку організацій (установ) соціально-культурної сфери. Обґрунтовано, що у сучасних умовах для забезпечення інтелектуального розвитку організацій соціально-культурної сфери необхідні приватні і державні інвестиції та ефективні заходи державної політики. The article deals with the characteristics,the negative and positive trends of organizations (institutions) social and cultural sphere intellectual development. It is proved that in modern conditions for intellectual development of these organizations private and public investment, and also effective public policies are necessary.
Keywords: інтелектуальний розвиток організації; соціально-культурна сфера; інтелектуальний потенціал; державна політика; cognitive development; socio-cultural sphere; intellectual capacity; public policy; кафедра економіки праці та менеджменту