Пушка, Ольга СергіївнаРізник, Анастасія ОлександрівнаДочинець, Інга Вікторівна2024-06-052024-06-052024Пушка, О. С. Крафтові напої як сервісна інновація в готельному та туристичному бізнесі / О. С. Пушка, А. О. Різник, І. В. Дочинець // Причорноморські економічні студії. – 2024. – Вип. 86. – С. 206–210.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43337Проаналізовано сучасний стан, значення та перспективи розвитку готельного та туристичного бізнесу в Україні та світі. Розглянуто поняття крафтові продукти та напої як складову туризму, передумови появи крафтових виробництв, переваги та перспективи їх розвитку. Наведено характеристику вин, гастрономічних турів та винних регіонів України. Показано взаємозв’язок крафтових напоїв з індустрією гостинності та туризмуThe current state, significance and prospects for the development of the hotel and tourism business in Ukraine and the world are analyzed. The concept of craft products and drinks as a component of tourism, prerequisites for the emergence of craft productions, advantages and prospects for their development are considered. Characteristics of wines, gastronomic tours and wine regions of Ukraine are given. The relationship between craft beverages and the hospitality and tourism industry is shownukвинокрафтова продукціягостинністьwinecraft productshospitalityкафедра готельно-ресторанної справиКрафтові напої як сервісна інновація в готельному та туристичному бізнесіArticlehttps://orcid.org/0000-0001-8016-4889