Олабоді, Олена Вячеславівна2020-06-232020-06-232020Консервна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2020. – 265 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31603Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 1947-2019 рр. з актуальних питань розвитку консервної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики консервного виробництва, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.консервування продуктів харчуванняекономіка консервної промисловостімікробіологія консервуванняабіозбіозанабіозосновні методи консервуваннятара для консервівКонсервна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвідOther