Консервна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2020)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 1947-2019 рр. з актуальних питань розвитку консервної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики консервного виробництва, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
Keywords: консервування продуктів харчування; економіка консервної промисловості; мікробіологія консервування; основні методи консервування; тара для консервів