Погожих, Микола ІвановичЄвлаш, Вікторія ВладленівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій ВолодимировичМаксименко, Анна Євгенівна2015-03-132015-03-132013Технологічні аспекти виробництва сушеного м'яса / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, А. Є. Максименко // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2013. - № 53. – С. 21-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19661У статті розроблено технологію сушеного м'яса із заданими органолептичними і функціонально-технологічними властивостями, яке призначене для виробництва страв і кулінарних виробів закладів ресторанного господарства й харчової промисловості. In this article the technology of dried meat with specified functional, organoleptic and technological properties, which is intended for the production of food and their products establishments restaurant and food industries. Main stage production of dried meat is the new way of drying a mixed heat supplying. The advantage of this method of drying, unlike other common ways is to create a special environment interaction dry material by drying agent — air, reducing energy consumption and duration of the process, ensuring the high quality of the final product for the nutritional value, not inferior freeze-dried foods.otherсушене м 'ясосушіннятехнологіявластивостіdried meatdrying technologypropertiesproductionкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиТехнологічні аспекти виробництва сушеного м'ясаArticle