Стиранко, Оксана Іванівна2023-04-192023-04-192023Стиранко, О. І. Удосконалення технології пасти сиркової з сиропом топінамбура та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 70 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Оксана Іванівна Стиранко ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2023. – 135 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40281otherпасти сирковісироп топінамбуратехнологіямолокотерміни зберіганнякафедра технології молока і молочних продуктівУдосконалення технології пасти сиркової з сиропом топінамбура та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 70 т за добуOther