Труш, Юлія Леонідівна2014-05-292014-05-292014Труш, Ю. Л. Підвищення рівня матеріально-технічної бази виробництва для удосконалення управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали Х-ї (Ювілейної) Міжнарод. наук.-практ. конф., присвяченої 130-річчю НУХТ, Київ, 23-24 травня 2014 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2014. – С. 113-114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14620Дослідження показують, що стан матеріально-технічної бази відіграє вирішальну роль для забезпечення високої якості, і, як наслідок, конкурентоспроможності продукції. Результати досліджень дають всі підстави стверджувати, що внаслідок наявності «вузьких місць» в роботі обладнання на рівні матеріально – технічної бази, виникають періодичні простої технологічного процесу, пов’язані із зупинкою печей, нестачею пари в печі, порушенням часового режиму випікання, що призводить до таких дефектів хліба. Studies show that the state of logistics is crucial to ensure high quality, and as a result, the competitiveness of products. The research results provide every reason to believe that due to the presence of "bottlenecks" in the equipment level of the material - technical basis, there are simple periodic process associated with cardiac furnaces, lack of steam in the oven, baking time mode violation, leading to such defects bread.uk-UKматеріально-технічна базаконкурентоспроможністьтехнологічний процесякістьmaterial and tehnycheskaya basecompetitivenesstehnolohycheskyy processqualityкафедра економіки і праваПідвищення рівня матеріально-технічної бази виробництва для удосконалення управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузіThesis