Пасічний, Василь МиколайовичКареліна, Тетяна ОлексіївнаРоманішина, Оксана Миколаївна2013-02-072013-02-072010Патент на корисну модель 47543 А Україна, МПК(2010) А 23 L 1/39 Композиція для виробництва кисло-солодких соусів / Пасічний В. М., Кареліна Т. О., Романішина О.М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200908755 ; заявл. 20.08.2009 ; опубл. 10.02.2010. Бюл. №3, 2010https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6122Розроблено композиція для виробництва кисло-солодких соусів, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовують сушену цибулю, моркву, томатну пасту або томатне пюре,харчові кислоти, сушений часник, гірчичний порошок, стабілізуючу суміш на основі гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку, харчові барвники.otherгідроколоїдиhydrocolloidsрозпушувачрослинні наповнювачіsaucebaking powdervegetable fillingкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомпозиція для виробництва кисло-солодких соусів (Патент на корисну модель № 47543)Other