Чи буде виконана програма щодо модернізації бухгалтерського обліку в 2014 році? - Порхун, Катерина Володимирівна (My University, 2014)
Стратегія модернізації системи бухгалтерського обліку в державному секторі має низку недоліків.
Keywords: бюджетна установа; бухгалтерський облік