Вміст глютатіону в хлібопекарних дріжджах різного походження та його вплив на якість хліба - Фалендиш, Наталія Олексіївна; Суходол, Вікторія Хомівна; Бужак, Л. І. (My University, 1996)
Дослідження присвячені визначенню вмісту глютатіону в хлібопекарських дріжджах спеціалізованих та спиртових заводів. Встановлено, що вміст відновленого глютатіону в свіжих дріжджах спиртових заводів, в більшості рас, однаковий з його кількістю в дріжджах спеціалізованих заводів. Research devoted to the definition of glutathione content in baking yeast specialized and distilleries. Found that the content of reduced glutathione in fresh yeast distilleries in most races, the same number of its factories specialized in yeast.
Keywords: пресовані дріжджі; дріжджі спиртових заводів; глютатіон; окисно-відновний потенціал; ферментативний гідроліз; pressed yeast; yeast distilleries; glutathione; redox potential; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів