Фалендиш, Наталія ОлексіївнаСуходол, Вікторія ХомівнаБужак, Л. І.2013-09-232013-09-231996Фалендиш, Н. О. Вміст глютатіону в хлібопекарних дріжджах різного походження та його вплив на якість хліба / Н. О. Фалендиш, В. Х. Суходол, Л. І. Бужак // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : Всеукр. наук.-техн. конф., 17-20 жовтня 1996 р. - К.: УДУХТ, 1996. – С. 210.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9869Дослідження присвячені визначенню вмісту глютатіону в хлібопекарських дріжджах спеціалізованих та спиртових заводів. Встановлено, що вміст відновленого глютатіону в свіжих дріжджах спиртових заводів, в більшості рас, однаковий з його кількістю в дріжджах спеціалізованих заводів. Research devoted to the definition of glutathione content in baking yeast specialized and distilleries. Found that the content of reduced glutathione in fresh yeast distilleries in most races, the same number of its factories specialized in yeast.otherпресовані дріжджідріжджі спиртових заводівглютатіонокисно-відновний потенціалферментативний гідролізpressed yeastyeast distilleriesglutathioneredox potentialкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВміст глютатіону в хлібопекарних дріжджах різного походження та його вплив на якість хлібаThesis