Пушка, Ольга СергіївнаПатичук, Вадим ПетровичГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра Володимирівна2018-02-022018-02-022016Перспективи використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв / О. С. Пушка, В. П. Патичук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Збірник праць за підсумками VІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ : НУБіП України, 2016. – С. 172-174.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26642В статті розглянуто переваги використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв. The article considers the advantages of using culinary semi-finished products in the technology of the first dishes.uk-UKперші стравитехнологіякулінарний напівфабрикатfirst coursestechnologyculinary semi-finished productкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших стравOther