Перспективи використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв - Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2016)
В статті розглянуто переваги використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв. The article considers the advantages of using culinary semi-finished products in the technology of the first dishes.
Keywords: перші страви; технологія; кулінарний напівфабрикат; first courses; technology; culinary semi-finished product; кафедра готельно-ресторанної справи