Intelligent system technogical for monitoring of food processing industries - Kyshenko, Vasil (My University, 2013)
System of technological monitoring was developed for food enterprises based on modem information technologies. The main applied functions of this system are: the analysis of input technological information, which includes problem of rejection abnormal results of measurements of different nature using neural networks; filtration of the measured data using wavelet transformation: recovery gaps in the data based on precedent and fractal analysis. Была разработана для предприятий пищевой промышленности система технологического мониторинга на основе современных информационных технологий. Основными прикладными функциями этой системы являются: анализ входной технологической информации, которая включает в себя проблему отторжения аномальных результатов измерений различной природы с использованием нейронных сетей; фильтрацию измеренных данных с использованием вейвлет-преобразование: восстановления пропуско в данных на основе прецедентов и фрактального анализа. Була розроблена для підприємств харчової промисловості система технологічного моніторингу на основі сучасних інформаційних технологій. Основними прикладними функціями цієї системи є: аналіз вхідних технологічної інформації , яка включає в себе проблему відторгнення аномальних результатів вимірювань різної природи з використанням нейронних мереж; фільтрацію виміряних даних з використанням вейвлет -перетворення : відновлення пропусків у даних на основі прецедентів і фрактального аналізу .
Keywords: automatization; food production; intellectual system; technological monitoring; автоматизація; виробництво продуктів харчування; інтелектуальна система; технологічний моніторинг; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка