Лисий, Олександр ВіталійовичПічкур, Віталій Яковлевич2014-06-132014-06-132013Дослідження структурно-механічних властивостей сумішей пектину та крохмалю / О. В. Лисий, В. Я. Пічкур // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези 79 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2013. – Ч. 1. - С. 285-287.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15059uk-UKпектинмодифікоаний крохмальструктурареологічні властивостімодифицированный крахмалреологические свойстваpectinmodified starchstructurerheological propertiesкафедра технології цукру і підготовки водикафедра готельно-ресторанної справиДослідження структурно-механічних властивостей сумішей пектину та крохмалюThesis