Історія розвитку світової та української політичної думки - Бречко, Андрій Анатолійович; Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2014)
Проблема зародження й еволюції політичних знань охоплює різноманітні форми теоретичного пізнання. Складність і мінливість сучасного політичного буття потребує вдумливого застосування виробленого й осмисленого людством сукупного досвіду, всієї духовної культури, створеної багатьма поколіннями мислителів. The problem of the origin and evolution of political knowledge covers various forms of theoretical knowledge. The complexity and variability of contemporary political life requires thoughtful and meaningful application produced by mankind aggregate experience of all spiritual culture created by many generations of thinkers.
Keywords: політичні течії; політична думка; політика; political trends; political thought; policy; кафедра гуманітарних дисциплін