Топольник, Віра ГригорівнаМілохова, Тетяна АнатоліївнаКузьмін, Олег Володимирович2017-06-022017-06-022012Топольник, В. Г. Математичне моделювання споживчих показників якості ковбасного фаршу під час процесу шприцювання / В. Г. Топольник, Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - Вип. 29. Т.1. – С. 311-317.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25428У статті приведено дані по математичному моделюванню процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку, з метою поліпшення якісних характеристик продукту. In the article results over of mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product.uk-UKматематичне моделюванняMathematical designковбасаsyringingкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМатематичне моделювання споживчих показників якості ковбасного фаршу під час процесу шприцюванняArticle