Особливості розподілу електромагнітного поля в повітряному проміжку електродинамічного гальма - Циганкова, Ганна Анатоліївна (My University, 2021)
Розглянуто модель магнітного поля в повітряному проміжку електродинамічного гальма при двосторонній зубцево-пазовій конфігурації магнітопроводу, знайдено напруженість магнітного поля. The model of the magnetic field in the air gap of the electrodynamic brake at the bilateral cog-groovy configuration of the magnetic circuit is considered, the magnetic field strength is found.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; магнітне поле; напруженість; електродинамічне гальмо; magnetic field; strength; electrodynamic brake