Сімахіна, Галина Олександрівна2012-03-202012-03-202008Сімахіна, Г. О. Перспективи використання їстівних грибів як джерела повноцінних білків / Г. О. Сімахіна // НУХТ. - 2008.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/465Аналіз структури харчування населення України свідчить про постійний дефіцит харчового білку, котрий прогнозується й на майбутнє. Тому пошук нових його джерел, збільшення виробництва продовольчого білку і формування його структури є одним із найбільш істотних та складних завдань харчування, перш за все – здорового.Analysis of dietary pattern of the population of Ukraine shows a constant shortage of food proteins, which also projected for the future. Therefore, the search for new sources of its increase in production of food protein and formation of its structure is one of the most important and difficult tasks nutrition, first of all - healthy.uk-UKбілкибілкова недостатністьпротеїниприродні джереларослинні та тваринні білкигрибиproteinsprotein malnutritionproteinsnatural sourcesplant and animal proteinsmushroomsкафедра технології оздоровчих продуктівПерспективи використання їстівних грибів як джерела повноцінних білківArticle