Науменко, Наталія Валентинівна2014-07-072014-07-072013Науменко, Н. В. Важливість гуманітарної складової у підготовці фахівців-технологів ХХІ століття / Н. В. Науменко // Стратегія якості у промисловості та освіті : IX Міжнародна конференція, 31 травня – 7 червня 2013 р., Варна, Болгарія. – Дніпропетровськ – Варна, 2013. – Т. 2. – С. 290-293.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15949Необхідно визначити основні пріоритети у підготовці (як професійній, так і гуманітарній) сучасного покоління фахівців-технологів для харчової промисловості й особливо її нового напряму, який в Україні тільки зароджується, – індустрії здорового харчування. It is necessary to define the main priorities in training (both professional and humanitarian) of the new generation of specialists in food technologies. This is extremely important for the industry of healthy food, the new trend in food industry which is now developing in Ukraine.uk-UKосвітаБолонський процесхарчові технологіїфахова підготовкагуманітарна складоваeducationBologna processfood technologiesfundamental traininghumanitarian componentкафедра гуманітарних дисциплінВажливість гуманітарної складової у підготовці фахівців-технологів ХХІ століття