3-Аміно-1,1,1-трифторопропан-2-сульфонат натрію (Патент на винахід України № 87793) - Пустовіт, Юрій Митрофанович; Алєксєєнко, Анатолій Миколайович; Сімурова, Наталія Вячеславівна; Лук’яненко, Світлана Миколаївна; Трофимчук, Сергій Андрійович; Синиця, Анатолій Данилович (My University, 2009)
Одержано нову сполуку - 3-Аміно-1,1,1-трифторопропан-2-сульфонат натрію, що може знайти застосування як біологічно активна речовина, а також як вихідна для отримання нових фармакологічно важливих похідних.
Keywords: амінокислота; сульфонат натрію; sodium sulfonate; synthesis; кафедра харчової хімії