Спосіб культивування поверхнево-залежних культур клітин тварин та людини (Деклараційний патент на винахід № 69107) - Салюк, Анатолій Іванович; Дзюблик, Ірина Володимирівна; Білоткач, Катерина Михайлівна; Трохименко, Олена Петрівна (My University, 2004)
Винахід відноситься до біотехнології, медицини та вірусології, а саме до способу культивування поверхнево-залежних культур клітин тварин та людини, і може бути застосований у ветеринарії та медичній промисловості при отриманні вірусних вакцин, сироваток, а також біологічно-активних речовин (БАР): гормонів, цитокінів і факторів росту.
Keywords: культивування клітин; поверхневозалежні культури; кафедра екології та екоменеджменту