Біогазовий реактор для переробки відходів з високим вмістом азоту (Патент на корисну модель № 105418) - Жадан, Сергій Олександрович; Шаповалов, Євгеній Борисович; Салюк, Анатолій Іванович; Шаповалов, Віктор Борисович (My University, 2016)
Патент присвячений вирішенню проблеми утилізації відходів з високим вмістом Нітрогену. Біогазовий реактор враховує особливості інгібування при метаногенезі нітрогенвмісних відходів. The is related toproblem of high-nitrogen wastes anaerobical treatment. The biogas reactor takes into account the features of inhibition in the methanogenesis of nitrogen-containing wastes
Keywords: відходи; біогаз; нітроген; wates; biogas; nitrogen; кафедра харчової хімії