Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБондар, Наталія ПетрівнаУсатюк, Світлана ІванівнаДоценко, Віктор Федорович2012-09-152012-09-152007Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, С. І. Усатюк, В. Ф. Доценко // Хранение и переработка зерна. – 2007. – № 11. - С. 49-52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2591У статті наведено результати дослідження зміни хімічного складу насіння бобових (сої, гороху, білого люпину) під час пропощування та екструдування. The research results of chemical composition changes of legume seeds (soybean, pea, white lupine) during sprouting and extrusion are presented in the article.uk-UKінгібітори ферментівenzyme inhibitorsмінеральні речовинисолод бобовихmineralslegume maltкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиДослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдуванняArticle