Організація та планування діяльності підприємств - Цимбалюк, Людмила Георгіївна; Воїнова, Нонна Володимирівна; Костюк, Володимир Купріянович; Цишевский, Володимир Григорович; Кошелюк, Петро Олександрович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Волохова, Нінель Антонівна; Сологуб, Олена Петрівна; Вовченко, Олександр Степанович; Ухналевський, Юрій Михайлович; Стахурський, Валерій Олександрович; Стахурська, Світлана Антонівна; et al. (My University, 2005)
Науково-методичний посібник «Організація та планування діяльності підприємств» є практичною розробкою нагальних питань управління діяльністю підприємств в умовах ринкової економіки.Структурно даний методичний посібник охоплює основні організаційні складові діяльності підприємства. З 22 розділів — 7 висвітлюють питання організації виробничого процесу і, зокрема, основного виробництва, виробничих потужностей та резервів їх використання, організації оплати праці, управління якістю продукції. Значна частка в підручнику відведена плануванню діяльності підприємства в ринкових умовах. Зокрема, це висвітлення ролі планування у соціально - орієнтованій ринковій економіці, бізнес планування, планування технічного і організаційного розвитку підприємства, його матеріально-технічного забезпечення, планування праці та заробітної плати, собівартості, фінансових показників, соціального розвитку та раціонального використання природних ресурсів і охорони природи. Scientific Manual "Organization and planning of enterprises' development is a practical pressing issues management of enterprises in the market ekonomiky.Strukturno this handbook covers the major organizational components of the enterprise. With 22 chapters - 7 cover the organization of the production process and in particular the primary production capacity and reserves their use of remuneration, quality management. Much of the textbook assigned the planning of enterprises in market conditions. In particular, it highlighted the role of planning in socially - oriented market economy, business planning, technical planning and organizational development of enterprise, its logistics, planning and wages, costs, financial performance, social development and sustainable use of natural resources and conservation .
Keywords: виробничо-господарська діяльність; production and economic activity; виробнича потужність підприємства; організація праці підприємства; оплата праці; кафедра маркетингу; кафедра економіки праці та менеджменту