Инновация как фактор повышения конкурентоспособности малых и средних предприятий - Драганова, Г.; Димитрова, Л.; Арыч, Михаил Иванович (My University, 2014)
У роботі розглянуто процес інновації як фактор підвищення конкурентоспроможності малих та середніх підприємств в сучасних умовах ринкової економіки, а також під час світової фінансово-економічної кризи. Визначено основні інноваційні елементи підвищення конкурентоспроможності суб’єктів господарювання, що забезпечують ефективну діяльність на ринку.
Keywords: конкурентоспособность предприятия; малый бизнес; small business; enterprise competitiveness; кафедра фінансів