Паньков, Дмитро Васильович2017-06-152017-06-152017Паньков, Д. В. Підтримка прийняття рішень при керуванні складним технологічним комплексом хлібопекарського виробництва на основі онтологічної бази знань / Д. В. Паньков // ІІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА INTERNET-КОНФЕРЕНЦІЯ, 23 листопада 2016 р. – Київ : 2016. – Секція 1 (Автоматизація процесів управління технологічними процесами та комплексами). - С. 68-69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25537Пропонується розробка методології інтелектуального управління взаємодією складних процесів на основі онтологічного аналізу і обробки знань з метою забезпечення якості хлібопекарської продукції та своєчасності управлінських рішень в хлібопекарському виробництві. It is proposed to develop a methodology intelligent relationship management of complex processes based on ontological analysis and process knowledge to ensure quality bakery products and timely management decisions in the baking industry.uk-UKонтологічний аналізякість хлібопекарської продукціїінтелектуальне управлінняontological analysisquality bakery productsintelligent controlкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаПідтримка прийняття рішень при керуванні складним технологічним комплексом хлібопекарського виробництва на основі онтологічної бази знаньArticle