В’язкісні характеристики тіста з овочевими порошками - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Булах, Лідія Григорівна; Дорошкевич, Руслан Юрійович (My University, 2015)
Ресторанне господарство України одним із перших перейшло на ринкові відносини. Останнім часом поряд з традиційними повносервісними ресторанами з’явилися спеціалізовані підприємства зі скороченим набором пропонованих послуг і страв. Спеціалізація їх може бути різноманітною. Поширення набувають ресторани швидкого обслуговування, які спеціалізуються на гамбургерах і смаженій картоплі (McDonald’s), піці (Pizza Hut, Domino, Little Caesar), біфштексах (Sizzler), морепродуктах (Red Lobster), сендвічах (Subway). Restaurants Ukraine passed one of the first to market relations. Recently, along with traditional povnoservisnymy restaurants were specialized company with a reduced set of services and meals. Specialization of them can be varied. Prevalent quick-service restaurants that specialize in burgers and fries (McDonald's), pizza (Pizza Hut, Domino, Little Caesar), steak (Sizzler), seafood (Red Lobster), sandwiches (Subway).
Keywords: характеристики тіста; овочеві порошки; ресторанне господарство; characteristics of dough; vegetable powders; restaurant management; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції