Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаБулах, Лідія ГригорівнаДорошкевич, Руслан Юрійович2015-04-022015-04-022015Нєміріч, О. В. В’язкісні характеристики тіста з овочевими порошками / О. В. Нєміріч, Л. Г. Булах, Р. С. Дорошкевич // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 116-117.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20017Ресторанне господарство України одним із перших перейшло на ринкові відносини. Останнім часом поряд з традиційними повносервісними ресторанами з’явилися спеціалізовані підприємства зі скороченим набором пропонованих послуг і страв. Спеціалізація їх може бути різноманітною. Поширення набувають ресторани швидкого обслуговування, які спеціалізуються на гамбургерах і смаженій картоплі (McDonald’s), піці (Pizza Hut, Domino, Little Caesar), біфштексах (Sizzler), морепродуктах (Red Lobster), сендвічах (Subway). Restaurants Ukraine passed one of the first to market relations. Recently, along with traditional povnoservisnymy restaurants were specialized company with a reduced set of services and meals. Specialization of them can be varied. Prevalent quick-service restaurants that specialize in burgers and fries (McDonald's), pizza (Pizza Hut, Domino, Little Caesar), steak (Sizzler), seafood (Red Lobster), sandwiches (Subway).otherхарактеристики тістаовочеві порошкиресторанне господарствоcharacteristics of doughvegetable powdersrestaurant managementкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВ’язкісні характеристики тіста з овочевими порошкамиOther