Спосіб виробництва десертів з кисломолочного сиру (Патент України на корисну модель № 38852) - Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2009)
Патент на корисну модель на спосіб виробництва десерту з кисломолочного сиру, що збагачений дієтичною добавкою «Гемовітал», і містить легкозасвоюване органічне залізо. Спосіб передбачає попереднє витримування добавки в вершках з подальшим перемішуванням інгредієнтів рецептури. A utility model patent for a method of producing a dessert of cheese, enriched dietary supplement "Gemovital", and contains easily digestible organic iron. The method provides pre-aging additive, followed by stirring the cream formulation ingredients.
Keywords: десерт; дієтична добавка; гемове залізо; спосіб; dessert; dietary supplement; heme iron; method; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції