Проблеми розвитку підприємств молочної промисловості України - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2024)
Окреслено низку проблем, з якими стикаються підприємства, що спеціалізуються на виробництві молока і молочних продуктів. Доведено, що подолати зазначені негативні тенденції найближчим часом навряд чи вдасться, проте в подальшому держава повинна звернути увагу на ситуацію в тваринництві, створивши сприятливі умови для сільськогосподарських товаровиробників

A number of problems faced by enterprises specializing in the production of milk and dairy products are outlined. It has been proven that it is unlikely to succeed in overcoming the mentioned negative trends in the near future, however, in the future, the state should pay attention to the situation in animal husbandry, creating favorable conditions for agricultural producers
Keywords: молочна промисловість; високі ринкові ціни; зниження якості молока; фермерські господарства; кафедра маркетингу; dairy industry; high market prices; decrease in milk quality; farms