Сороколіт, Микола ІвановичБабанов, Геннадій КузьмичМельниченко, Iрина МиколаївнаТаран, Віталій Михайлович2013-04-022013-04-022005Рекомпенсація і стабілізація тепломасообмінних процесів у камерах для термічної обробки м’ясопродуктів / М . І. Сороколіт, Г. К. Бабанов, I. М. Мельниченко, В. М. Таран // Харчова промисловість. - К. : НУХТ. - 2005. - № 4. - С. 133-135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7181Обґрунтовано один із способів стабілізації режиму термічної обробки м'ясопродуктів, а саме завдяки взаємній компенсації впливу на теплообмінний процес у термокамері температури і швидкості руху нагрівної пароповітряної суміші. Justified one way to stabilize the thermal processing of meat products, but because of mutual compensation effect on the heat exchange process in a heat chamber temperature tours and speed the heating steam mixture.otherтермокамеринагрівний агенттермообробка продуктутемператураheat chambersheating agentheat treatment product temperatureкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвРекомпенсація і стабілізація тепломасообмінних процесів у камерах для термічної обробки м’ясопродуктівArticle