Моніторинг освітньої міграції в воєнні часи - Каїра, Людмила Григорівна (My University, 2023)
Анотація. За результатами моніторингу освітньої міграції, висвітлено дієві форми організації освітнього процесу та сучасні підходи до співпраці викладача і здобувача вищої освіти. Наголошено на активізації використання дистанційної форми навчання в університетському середовищі в умовах міграції. Висвітлено роль самостійної роботи студентів та ефективні підходи до її організації. According to the results of educational migration monitoring, effective forms of organization of the educational process and modern approaches to cooperation between a teacher and a student of higher education are highlighted. Emphasis is placed on intensifying the use of distance education in the university environment in conditions of migration. The role of students' independent work and effective approaches to its organization are highlighted.
Keywords: кафедра міжнародної економіки; самостійна робота; освітня міграція; дистанційне навчання; моніторинг; monitoring; educational migration; distance learning; independent work