Боровко, Софія СвятославівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-11-012023-11-012023Боровко, С. Особливості безвідходного використання овочевої сировини в закладах ресторанного господарства / С. Боровко. Н. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.3. – С. 300https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41352otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціївтрати овочевої сировинивідходираціональне використання сировиниloss of vegetable raw materialswasterational use of raw materialsОсобливості безвідходного використання овочевої сировини в закладах ресторанного господарстваThesis