Яненко, Лариса Петрівна2014-11-122014-11-122012Яненко, Л. П. Якість і культура ресторанного бізнесу – шлях до довголіття українців / Л. П. Яненко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристично гобізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 131-133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18232У статті наголошується, що сучасні ресторанні мережі мають забезпечити реальний контроль якості нашого харчування і суттєво підвищить рівень культури харчування населення України. The article points out that modern restaurant networks must provide real quality control of our food and substantially increase the level of nutrition culture of population in Ukraine.uk-UKмережі ресторанівякість харчуваннякультура харчуванняrestaurant networkfood qualityfood cultureкафедра іноземних мов професійного спрямуванняЯкість і культура ресторанного бізнесу – шлях до довголіття українцівOther