Якобчук, Роман ЛеонідовичЩадхіна, Ірина Едуардівна2012-12-032012-12-032011Патент 64572 UA, МПК (2011.01) A21C 1/00 A21C 7/00 A21C 3/00 A23G 1/10 (2006.01) B01F 7/00 Машина для періодичного приготування кондитерської маси / Якобчук Р. Л., Щадхіна І. ; заявник ДП “Український інститут промислової власності”. - № u 201104870 ; заявл. 19.11.2011 ; опубл. 10.11.2011, Бюл. № 21, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3954Машина для періодичного приготування кондитерської маси складається з ємності для кондитерської маси, лопатевих робочих органів та електромеханічного приводу для них. Ємність машини встановлена стаціонарно, має водяну сорочку і з'єднана жорстко з патрубком насоса ротаційного типу, в якому встановлено розділювальний клапан. A machine for periodical preparing confectionary mass consists of a container for confectionary mass, blade working members and an electromechanical drive therefor. The machine container is installed stationary, has a water jacket and is rigidly connected to a rotary pump pipe in which a dividing valve is installed.uk-UKприготуванняcookingмашинакафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняmachineкондитерська масаconfectionery massМашина для періодичного приготування кондитерської масиArticle