Олійник, Світлана ІванівнаБондар, Микола ВасильовичКовальчук, Володимир ПетровичМоршна, Віра Федорівна2017-11-082017-11-082015Оптимізація відхилу об’ємної частки етилового спирту в настоях спиртових крупи вівсяної та пластівців вівсяних / С. І. Олійник, М. В. Бондар, В. П. Ковальчук, В. Ф. Моршна // Хранение и переработка зерна. – 2015. – №3-4(192). – С. 79-80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26115В статті проведений аналіз з оптимізації виходу та відхилу об’ємної частки етилового спирту для настоїв спиртових із зернової сировини на лікеро-горілчаному заводі «ХОРТИЦЯ» за оптимальних технологічних режимів, оцінено якість настоїв згідно з ДСТУ 4705:2006 "Настої спиртові із рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва. Загальні технічні умови". The article analyzed to optimize the output deviation and the volume fraction of ethanol for alcoholic extracts from corn feedstock for Distillery "Khortytsya" for optimal technological modes evaluated quality infusions according to ISO 4705: 2006 "Infusions alcohol from plant materials for Distillery production. General technical conditions ".лікеро-горілчане виробництвонастої спиртовізернова сировинакрупа вівсянапластівці вівсянівихідвідхилоб’ємна часткаalcoholic beverage productionalcohol extractsraw grainoat groatsoat flakesoutput deviationvolume fractionкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОптимізація відхилу об’ємної частки етилового спирту в настоях спиртових крупи вівсяної та пластівців вівсянихArticle