Салло, Інна Олександрівна2021-06-042021-06-042020Салло, І. О. Проект технічного переоснащення цеху кондитерської фабрики з встановленням лінії з виробництва зернових батончиків : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Інна Олександрівна Салло ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2020. – 112 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34317otherзерновий батончикпророщене зернорискондитерський вирібоздоровчі продуктифункціональний інгредієнтгоріхисухофруктипідприємствофункціональний харчовий продукткафедра технології оздоровчих продуктівПроект технічного переоснащення цеху кондитерської фабрики з встановленням лінії з виробництва зернових батончиківOther