Спеціальна медична спрямованість фізичного виховання до студентів у ЗВО - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2020)
У статті розглянуто питання організації фізичного виховання у спеціальних медичних групах. Вивчення особливостей занять фізичним вихованням в спеціальних медичних групах, проблеми та перспективи діяльності, спрямованої на профілактику захворювань та зміцнення здоров’я студентів.
Keywords: фізичне виховання студентів; спеціальна медична група; кафедра фізичного виховання