Складності, з якими стикається економічна експертиза порушень прав інтелектуальної власності - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2018)
Розглядаються окремі аспекти питання – чому економічні дослідження порушення прав інтелектуальної власності сьогодні стають найбільш складними, та здійснено намагання знайти економіко-правові інструменти їх вирішення.
Keywords: економічна експертиза; інтелектуальна власність; судовий експерт; economic expertise; delict