Психологічні умови розвитку конкурентоспроможності випускника технічного університету - Нікітіна, Ірина Всеволодівна (Матеріали VII Міжнародної науково-методичної конференції «Вища технічна освіта: проблеми та перспективи розвитку в контексті болонського процесу», Київ, Національний технічний університет України «КПІ», 2005)
В статті описані психологічні умови розвитку конкурентоспроможності випускника технічного університету. Розкриті соціальні та психологічні умови забезпечення самореалізації особистості студента.

The article describes the psychological conditions of competitiveness of Technical University. The social and psychological conditions of self-identity of the student.
Keywords: психологічні умови розвитку; конкурентоспроможність; випускники технічного університету; психологические условия развития; psychological conditions of development; Competitiveness; graduates of technical university; кафедра гуманітарних дисциплін