Вахрушева, Тетяна ІванівнаВарава, Віктор КонстянтиновичМелетьєв, Анатолій Євгенович2016-05-232016-05-232002Вахрушева, Т. І. Дослідження пивних дріжджів з метою інтенсифікації процесу бродіння сусла / Т. І. Вахрушева, В. К. Варава, А. Є. Мелетьєв // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23377Підбір і застосування рас пивних дріжджів, які забезпечують скорочення тривалості процесів бродіння та отримання пива високої якості, є одним із способів інтенсифікації пивоварного виробництва. Selection and use of brewer's yeast races, providing reduction in the duration of fermentation processes and obtaining high-quality beer is one of the ways to intensify the brewing industry.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасуслопивні дріжджібродінняwortyeastfermentationДослідження пивних дріжджів з метою інтенсифікації процесу бродіння суслаThesis