Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаІванов, Сергій Віталійович2013-11-212013-11-212013Кишенько, І. І. Нова якість сировинної бази / І. І. Кишенько, С. В. Іванов // Наукові праці НУХТ. - 2013. - № 49. - С. 116-119.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11538На прикладі провідних підприємств м’ясопереробної галузі вивчалася якість сировинної бази України. Проаналізовано хімічний склад яловичини та свинини від різних виробників худоби та свиней за показниками вмісту білку, жиру та вологи з метою визначення впливу якості сировинної бази на якість м’ясних продуктів. On the example of the leading meat processing industry players, this paper attempts to examine the quality of raw materials of Ukraine. The chemical composition of beef and pork from different producers of cattle and pigs in terms of content of protein, fat and moisture has been analysed in order to determine the effect of raw materials on the quality of meat products.otherвміст вологиякістьм’ясна сировинаяловичинасвининавміст білкавміст жируfat contentmoisture content and qualityraw meatbeefporkprotein contentкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівНова якість сировинної базиArticle