Нова якість сировинної бази - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Іванов, Сергій Віталійович (My University, 2013)
На прикладі провідних підприємств м’ясопереробної галузі вивчалася якість сировинної бази України. Проаналізовано хімічний склад яловичини та свинини від різних виробників худоби та свиней за показниками вмісту білку, жиру та вологи з метою визначення впливу якості сировинної бази на якість м’ясних продуктів. On the example of the leading meat processing industry players, this paper attempts to examine the quality of raw materials of Ukraine. The chemical composition of beef and pork from different producers of cattle and pigs in terms of content of protein, fat and moisture has been analysed in order to determine the effect of raw materials on the quality of meat products.
Keywords: вміст вологи; якість; м’ясна сировина; яловичина; свинина; вміст білка; вміст жиру; fat content; moisture content and quality; raw meat; beef; pork; protein content; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів