Ніколаєнко, Ольга ОлегівнаХоменко, ХристинаРомановська, Тетяна Іванівна2014-07-182014-07-182014Ніколаєнко, О. Способи гідратації олії та вилучення фосфоліпідів / Ольга Ніколаєнко, Кристина Хоменко, Тетяна Романовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 534-535.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16219Соняшникова нерафінована олія містить найменше вологи і летких речовин. Вміст вологи збільшується під час гідратації. Бакові осади містять найбільший вміст вологи та фосфоліпідів, що вказує на протікання гідратації під впливом залишкової вологи олії та режимів зберігання. Sunflower crude oil contains the least moisture and volatile matter. The moisture content increases during hydration. The tank sediments contain the highest content of moisture and phospholipids, indicating the occurrence of hydration under the influence of residual moisture and oil storage modes.uk-UKоліяфосфоліпідигідратаціяoilphospholipidshydrationкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівСпособи гідратації олії та вилучення фосфоліпідівOther