Організація пожежної безпеки готелю - Мирона, Анна; Сидорченко, Олена Іванівна (My University, 2015)
Правилами пожежної безпеки для готелю передбачається спеціальне планування будинку, створення протипожежних перешкод, відсіків, ізольованих негорючими конструкціями. За допомогою протипожежних стін, перекриттів, дверей можна в межах одного будинку або споруди ізолювати пожежонебезпечні приміщення і не допустити поширення вогню у випадку його виникнення. Rules of fire safety for the hotel assumed a special layout of the house, creating a fire barriers, compartments, insulated combustible structures. With fire walls, ceilings, doors can be within a building or structure to isolate fire risk areas and prevent the spread of fire in case of its occurrence.
Keywords: протипожежна безпека; Fire safety; система оповіщення; warning system; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра екології та екоменеджменту