Характеристика корисності печива та розподіл по рейтингу - Несміянова, Марія Валеріївна; Чорна, Анастасія Іванівна (My University, 2014)
Печиво це не тільки добре всім відомий кондитерський виріб а, це й універсальні ласощі на всі часи і на будь-який смак. Печиво популярне в багатьох країнах світу, особливо серед дітей. Cookie is not only well known to all confection but it is versatile delicacy at all times and for all tastes. Biscuits popular in many countries, especially among children.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; печиво; ласощі; cookies; dainty; pastry; кафедра експертизи харчових продуктів