Іванов, Сергій ВіталійовичРашевська, Тамара ОлексіївнаДвойнікова, О. П.2013-11-152013-11-152013Іванов, С. В. Органолептична оцінка масляної пасти з продуктами бджільництва / С. В. Іванов, Т. О. Рашевська, О. П. Двойнікова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 228-230.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11399Дана органолептична оцінка нового виду масляної пасти з продуктами бджільництва. The organoleptic evalution of butter paste with bee products was discribed.uk-UKмасляна пастаbutter pasteорганолептикаorganolepticпродукти бджільництваbee productsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівОрганолептична оцінка масляної пасти з продуктами бджільництваThesis