Ковбаса, Володимир МиколайовичГрищенко, Анна МиколаївнаКохан, Олена Олександрівна2024-11-112024-11-112024Ковбаса, В. М. 75-річний ювілей кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів та її здобутки / В. М. Ковбаса, А. М. Грищенко, О. О. Кохан // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2024. – Т. 30, № 4. – С. 225–232.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45637В статті описано історію заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерських ви-робів Національного університету харчових тех-нологій. Окреслено основні етапи розвитку, на-ведено інформацію про науковців, які очолювали кафедру в різні роки. Наведено основні напрями діяльності та здобутки кафедри.The article describes the history of the foundation of the Department of Bakery and Confectionery Goods Technologies of the National University of Food Technologies. The main stages of develop-ment are outlined, and information is given about scientists who headed the department in different years. The main areas of activity and achievements of the department are given.ukхлібобулочні виробикондитерські виробимакаронні виробирозвиток кафедринаукова роботаbakery goodsconfectionery goodspastadevelopment of the departmentscientific workкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів75-річний ювілей кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів та її здобуткиArticlehttps://orcid.org/0009-0001-8876-3373https://orcid.org/0000-0002-0617-6918https://orcid.org/0000-0003-4582-0814