Програма імітації роботи промислового контролера ломіконт - Захарчук, Юрий (My University, 2014)
Для дистанційної форми навчання як правило відсутня можливість виконання лабораторних робіт на реальних навчальних стендах в лабораторіях університету. У цьому разі можливо використовувати віртуальні лабораторні роботи, створених за допомогою комп'ютерних технологій. For distance learning is usually no possibility of laboratory work on real education stands in university laboratories. In this case, possible to use a virtual laboratory work, created using computer technology.
Keywords: промислові контролери; віртуальні лабораторії; дистанційне навчання; industrial controllers; virtual laboratory; distance education