Олійник, Світлана ІванівнаОстрик, Олександр МиколайовичПетросян, Сергій Артакович2021-06-292021-06-292019Олійник, С. І. Особливості стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів / С. І. Олійник, О. М. Острик, С. А. Петросян // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34708Встановлено необхідність проведення тестування зразків цукру білого та модельних напоїв для встановлення наявності домішок, нерозчинних у водно-спиртових сумішах для запобігання утворення різних помутніть та осадів, що є неприпустимими у лікеро-горілчаній продукції. The necessity of testing the samples of white sugar and model drinks to determine the presence of impurities insoluble in water-alcohol mixtures for prevent the formation of various opacities and sediments that are unacceptable for distillery production.otherлікеро-горілчана продукціяdistillery productionцукорsugarпомутнінняturbidityстійкістьsustainabilityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЦукор та стійкість лікеро-горілчаної продукціїThesis