Брильова, Вікторія Анатоліївна2021-09-222021-09-222021Брильова, В. А. Проект сусловарильного відділення пивзаводу потужністю 8,0 млн дал на рік з впровадженням енергозберігаючої технології сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Анатоліївна Брильова ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2021. – 90 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35527солоднесолоджена сировиназатираннякип'ятіння суслахмільенергоощадна системаконденсатор вторинної парикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект сусловарильного відділення пивзаводу потужністю 8,0 млн дал на рік з впровадженням енергозберігаючої технології суслаOther